Accountantskantoor

Een expert in salarisverwerking met specialisatie in diensteverlening aan uw accountantskantoor. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan bent u op zoek naar Salarispoint. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de advisering van uw klanten bij uw accountantskantoor. Hierbij zijn wij er ons van bewust dat het van belang is dat u een totaalservice moet bieden aan uw klant. Wij zijn al meerdere jaren de gespecialiseerde partner van accountants.

Indien u meer wilt weten, kijk dan verder op de website of neem contact op met Salarispoint Salarisadministratie op telefoonnummer 0478 - 517400 of via info@salarispoint.nl .

Maak de diensten van uw accountantskantoor compleet met onze service

Merkt u dat u de laatste tijd meer stress en werkdruk ervaart? Uw accountantskantoor is de afgelopen jaren enorm gegroeid en zo ook uw personeel. Dit zorgt voor een grote hoeveelheid salarisverwerking die iedere periode veel tijd kost. Wij verzorgen voor veel accountants dit gedeelte van hun dienstverlening. Hierdoor heeft u meer tijd voor de kernactiviteiten van uw organisatie zonder dat de kwaliteit van uw dienstverlening voor uw klant verandert. Want op het moment dat u ondercapaciteit of gebrek aan expertise hebt, kan dit een reden zijn waarom uw klant naar de concurrentie gaat.

Maak direct uw afspraak

Voor uw accountantskantoor is het uiteraard ook mogelijk om een gedeelte van de salarisadministratie uit te besteden. Op dat moment bekijken wij bijvoorbeeld de huidige processen van uw administratie en voorzien we u van bruikbaar advies. We denken graag met u mee. Maak daarom direct een afspraak via 0478 - 517400.