5 medewerkers behalen titel: Nmbrs® Certified Professional

5 medewerkers behalen titel: Nmbrs® Certified Professional

5 medewerkers behalen titel: Nmbrs® Certified Professional

Nmbrs® Certified Professionals (NCP'ers) zijn payroll professionals met uitstekende kennis van de applicatie van Nmbrs®. NCP'ers hebben toegang tot de NCP community, worden elk jaar uitgenodigd op de exclusieve Nmbrs® Certified Professional dag en krijgen als eerste informatie over de ontwikkelingen van Nmbrs®.

Om NCP'er te worden moet een training worden gevolgd waarbij de kennis van de deelnemer wordt getoetst. De training bestaat uit twee dagen; de eerste dag is een theoriedag die je voorbereid op de praktijkdag. Tijdens de theoriedag wordt uitleg gegeven over de verschillende onderwerpen. In een door ons aangemaakte Nmbrs® omgeving kan worden geoefend en getest. De tweede dag is een praktijkdag en tijdens deze dag zullen verschillende cases door de deelnemer worden uitgewerkt, op basis van de uitgewerkte cases wordt gekeken of de trainee kan worden benoemd tot Nmbrs® Certified Professional.

Na afloop van deze training is de deelnemer in staat om Nmbrs op een efficiënte manier in te richten. Daarnaast kan de deelnemer alle basis en bijzondere salaris cases in Nmbrs verwerken. Ook is de deelnemer in staat om alle HR functionaliteiten op een efficiënte manier in te richten.