Accountantskantoren

Salarispoint is gespecialiseerd in de dienstverlening aan accountants en administratiekantoren met betrekking tot de salarisverwerking en advisering aan hun klanten.

Veel accountants bieden een totaalservice: het verzorgen van de financiële administratie, de jaarrekening, fiscale aangifte, consultancy, begeleiding en de verwerking van de salarisadministratie. De kwaliteit van ieder onderdeel van deze totaalservice moet uitstekend zijn.

Service

Services en kostenoverweging, kan voor uw klanten aanleiding zijn zich elders te oriënteren om vervolgens een overstap naar uw concurrent te maken.

De salarisadministratie is een uiterst gevoelig maar tevens waardevol onderdeel van uw takenpakket. Met de salarisverwerking raakt u het bestaan van iedere onderneming. Een correcte dienstverlening op dit terrein is dan ook van groot belang voor de relatie met uw klant. Ondercapaciteit en gebrek aan expertise is veelal de oorzaak, waardoor de salarisverwerking van uw klanten onbedoeld tot bijzaak is verworden en de continuïteit van de salarisadministratie niet langer gewaarborgd is.

Samenwerken met accountantskantoren

Door onze samenwerkingsverbanden met accountants en administratiekantoren, zijn wij in staat; een oplossing op maat te bieden. Het is dus niet verwonderlijk dat accountants en administratiekantoren dit gedeelte van hun dienstverlening laten verzorgen door een gespecialiseerde partner als Salarispoint.

U kunt zich zodoende richten op de kernactiviteiten van uw organisatie en toch uw klanten deze kwalitatief hoogstaande dienstverlening bieden, zonder dat u belast bent met de zorg en werkdruk van de periodieke salarisverwerking.

Op deze wijze houdt u het belang van uw klant in het oog en verwordt de salarisadministratie van bijzaak tot hoofdzaak.

Indien u meer wilt weten, kijk dan verder op de website of neem contact op met Salarispoint Salarisadministratie op telefoonnummer 0478 - 517400 of via info@salarispoint.nl .