Salarisverwerking

Schakel een specialist in voor uw salarisverwerking en houdt tijd over voor uw onderneming. Salarispoint is het bedrijf wat voor u werk uit handen neemt. Dit doen wij door uw salarisadministratie of payroll over te nemen. U vertrouwt als ondernemer op onze expertise. Daarnaast zijn wij een allround dienstverlener die zowel de belangen van u als van de medewerker behartigt. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Indien u meer wilt weten, kijk dan verder op de website of neem contact op met Salarispoint Salarisadministratie op telefoonnummer 0478 - 517400 of via info@salarispoint.nl .

Kies voor een van de vormen van salarisverwerking bij een specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw loonadministratie overneemt? Denk hierbij aan niet alleen aan de arbeidsovereenkomsten, verzekeringen en jaaropgaven. Op het moment dat u ervoor kiest om de payroll van uw medewerkers door ons uit te laten voeren heeft u daarentegen minder financieel risico. Dit komt omdat u de juridische verantwoordelijkheid van uw bedrijf aan ons overdraagt. Bij deze vorm van salarisverwerking bepaalt u belangrijke kernzaken als het aannemen van werknemers wel zelf. Het is dus maar net waar voor u de voorkeur ligt. Wij helpen u graag bij deze beslissing.

Wij ondersteunen u graag

Mocht u de verantwoordelijkheid over de gehele salarisverwerking niet aan ons over willen laten, dan is er nog een andere mogelijkheid. Zo zijn wij ook beschikbaar voor het verstrekken van advies. Daarnaast bekijken we met plezier uw huidige proces en geven we tips hoe dit te verbeteren. Interesse? Bel ons gerust via 0478 - 517400.