Uitbesteden salarisadministratie

Bent u bekend met het uitbesteden van de salarisadministratie van uw bedrijf aan een professional? Bij Salarispoint staan we voor u klaar. De administratie van uw onderneming neemt vaak een hoop tijd in beslag. Om te zorgen dat u deze tijd alleen nog maar steekt in uw kerntaken, nemen wij dit graag voor u uit handen. Wij nemen niet alleen de salarisadministratie voor u uit handen, ook de payroll en HRM voor uw bedrijf kunt u bij ons onderbrengen.

Indien u meer wilt weten, kijk dan verder op de website of neem contact op met Salarispoint Salarisadministratie op telefoonnummer 0478 - 517400 of via info@salarispoint.nl .

Het uitbesteden van uw salarisadministratie is altijd een juiste keuze

Merkt u sinds een tijd dat u meer uren op een dag kwijt bent aan administratie voor uw bedrijf en medewerkers? Investeert u dit niet liever in de kerntaken van uw onderneming? Dat kan door uw salarisadministratie te laten uitbesteden aan ons. Met onze jarenlange ervaring bieden wij ondersteuning en advies waardoor u tijd overhoudt. Het is ook mogelijk om ons de volledige administratie van het loon te laten doen. Op dat moment regelen wij:

  • De salarisstroken van uw medewerkers
  • Uw loonheffing
  • Loon- en pensioenopgaven

Daarnaast zorgen wij jaarlijks voor de jaaropgave van uw medewerkers en uw financiële administratie.

Kies voor expertise

Niet alleen het uitbesteden van uw salarisadministratie vertrouwt u aan ons toe. Wij ondersteunen u ook op het gebied van HRM of payroll. Zo is payroll net een andere vorm van het uitbesteden van uw salarisadministratie. Hierbij houdt u namelijk de verantwoordelijkheid over kerntaken zoals het aannemen van nieuwe werknemers of de hoogte van het salaris. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Hiervoor neemt u contact met ons op via 0478 - 517400.