Accountants- en administratiekantoren als ambassadeurs Accountants- en administratiekantoren als ambassadeurs

Geplaatst op: 26-10-2021

Accountants- en administratiekantoren als ambassadeurs

Accountants- en administratiekantoren als ambassadeurs

Steeds meer accountant- en administratiekantoren (hierna te noemen: ‘de A&A kantoren’) van verschillende groottes weten de weg te vinden naar Salarispoint. Salarisadministratie is een specifiek vakgebied en de A&A kantoren besteden dit graag uit aan Salarispoint vanwege continuïteit en de doorontwikkelde specialismen. Vanuit Salarispoint ondersteunen wij de A&A kantoren met hun eigen salarisadministratie, en vaak ook met hun dienstverlening richting hun klanten. Dit heeft voordelen voor de klanten van de A&A kantoren, de A&A kantoren zelf en voor ons als Salarispoint.  

Door de samenwerking van Salarispoint met de A&A kantoren kunnen we de dienstverlening naar de klanten optimaliseren. We leveren samen het complete pakket. Vaak bezoeken we samen de nieuwe klanten waardoor de klant makkelijk alles in één keer persoonlijk kan bespreken. Daarnaast bespreken we lopende zaken van klanten ook apart met de A&A kantoren om up-to-date te blijven en samen op te trekken in het proces voor de klant.

Als klanten van ons opzoek zijn naar een A&A kantoor adviseren wij vrijblijvend de namen van de kantoren in de desbetreffende regio. Zo helpen wij onze klanten, maar ook de A&A kantoren in de regio waarmee wij al langere tijd succesvol en vol vertrouwen samenwerken. Klanten maken vervolgens zelf de keuze met welk kantoor ze gaan samenwerken.

Naast dat wij de A&A kantoren waarmee wij samenwerken introduceren bij onze klanten, waarderen we het ook ontzettend dat de A&A kantoren ook Salarispoint introduceren. Zo komen wij in contact met nieuwe klanten. Dit contact ontstaat op basis van het opgebouwde vertrouwen en goede ervaringen van de A&A kantoren en Salarispoint met elkaar. 


 

Heeft u een vraag aan ons?
Hoe goed heb jij je HR zaken geregeld? Check het snel én vrijblijvend.
Naar de scan