Goede zorg voor je medewerkers verdient aandacht. Niet zomaar iets dat je als ondernemer ‘erbij doet’. Dát is precies waarom Pascal Smits in 2004 Salarispoint (mede) heeft opgericht. Met een team van ruim 25 specialisten geven wij al jarenlang alle aandacht en zorg aan jouw mensen. Zodat jij je kan focussen op je core business: ondernemen.

Met het team van Salarispoint haal je niet alleen de salarisadministratie en software in huis. Wij houden ontwikkelingen in het vak en de branche bij én houden onze kennis up-to-date. Met deze aandacht en kennis adviseren we jou pro-actief met nieuwe inzichten, efficiencyslagen en mogelijke kostenbesparingen. We adviseren, ontzorgen en ondersteunen ondernemers met alles wat met salaris en belonen te maken heeft. Van administratie tot software en HR-advies. Geen punt.

Steeds vaker klopt ook de accountant en administrateur bij ons aan. Wij zorgen voor de salarisadministratie en de juiste software voor hun klanten, zodat zij focus kunnen leggen op hun business. Een perfecte samenwerking: ieder zijn vak.

Wat klanten van ons vinden? Een betrouwbare en specialistische partner die altijd correct en tijdig de oplossing heeft. En daarnaast komt met nét ietsje meer: dat ene stapje extra!

Ons team
Ons team van professionals staat iedere dag klaar om jou als ondernemer te helpen met de HR-aspecten van jouw business. Met een sterkte combi tussen ervaren krachten én jongere vooruitdenkers kun je vertrouwen op onze expertise.

Maak kennis met onze professionals: