Geplaatst op: 16-12-2022

Teboza

Teboza (Helden) gelooft in samenwerking in asperges. Samen groeien, ontwikkelen én genieten van topkwaliteit asperges, dat zit in hun genen. Met kennis uit de gehele keten, oog voor kwaliteit en innovatie, én de beste mensen is Teboza een toonaangevende partner in asperges. Teboza: the only company that’s 100% asparagus!

“Wij werken al ruim 10 jaar samen met Salarispoint. Zij zorgen voor onze salarisadministratie, voor zowel de vaste medewerkers als onze seizoenarbeiders. Daarnaast vervullen zij een adviserende rol voor onze HR-afdeling. Het grote voordeel is dat zij ruime kennis hebben van de agrarische sector én van Teboza zelf. De korte lijnen, het vaste aanspreekpunt en de mogelijkheid tot klankborden maakt de samenwerking erg prettig. We zijn ook blij met hun pro-actieve bijdrages voor mogelijke kostenbesparingen en rendementsverbeteringen.

Kortom: een fijne samenwerkingspartner met gedegen kennis en vakmanschap, die al onze vragen op het gebied van salarisadministratie weet te beantwoorden!”

Kim Niessen
Hoofd personeelszaken Teboza 

Heeft u een vraag aan ons?
Hoe goed heb jij je HR zaken geregeld? Check het snel én vrijblijvend.
Naar de scan