Als accountant of administratiekantoor wil je je klant een compleet dienstenpakket bieden: de financiële administratie, jaarrekening, fiscale aangifte, consultancy, begeleiding én…

De verwerking van de salarisadministratie!  

Samen zorgen voor de totaaloplossing
Salarispoint is dé partner van vele accountants en administratiekantoren op het gebied van salarisverwerking en advisering aan hun klanten. Betrouwbaar, specialistisch en correct.

Jouw klant is onze klant! En iedere klant verdient een oplossing op maat. Samen zorgen we hiervoor, ieder voor zijn eigen specialisme. Salarispoint regelt voor jouw klanten:

  • Loonverwerking / salarisadministratie en/of
  • Software en/of
  • HR advies

Dit alles met de aandacht en kwaliteit die ze al gewend zijn. Jouw tevreden klant is ook onze tevreden klant; en samen bieden we een compleet pakket aan diensten aan. Een perfecte samenwerking onder het motto ‘ieder zijn vak, voor een gezamenlijke klant’. Geen punt.   

Software Nmbrs
Het gebruik van de software Nmbrs is niet alleen voor jou als accountant of administratiekantoor erg interessant, ook jouw ondernemende klanten profiteren van de vele voordelen. Het online platform biedt één oplossing voor alle HR en payroll processen. En is daarnaast ook nog eens te koppelen aan vrijwel alle andere pakketten die gebruikt worden. Slim, eenvoudig, betrouwbaar, extreem flexibel én efficiënt.

Lees alle voordelen van Nmbrs

Wij zorgen voor de salarisadministratie en de juiste software voor hun klanten, zodat zij focus kunnen leggen op hun business. Een perfecte samenwerking: ieder zijn vak.