Met Salarispoint Payroll nemen we niet alleen je complete salarisadministratie uit handen, maar gaan we nog een stapje verder. We nemen ook het (formele) werkgeverschap over. Zo kun je als ondernemer écht focussen op dát waar je goed in bent: ondernemen. Geen punt.

Uitbesteden werkgeverschap
Als je als werkgever kiest voor Salarispoint Payroll, wordt Salarispoint naast salarisadministrateur ook verantwoordelijk voor het afdragen van loonheffingen, pensioen én dragen we zorg voor het complete personeelsdossier. Je zorgt ervoor dat wij de juiste gegevens ontvangen en wij regelen de rest!

Waar blijf je wel verantwoordelijk voor?
 Je maakt zelf de personeelsplanning en mocht je dat willen, voer jezelf de beoordelingsgesprekken . In principe merkt een werknemer er dus weinig van, buiten dat de periodieke loonstrook van onze kant komt. Daarvoor hebben we een handige app, waarin hij of zij ook zelf de uren verantwoord. Bij grotere groepen is het ook mogelijk om klokuren te importeren. Uiteraard blijf je als directe werkgever verantwoordelijk voor de veiligheid van de werknemer op de werkvloer.

Betere business
Met uitgebreide branchekennis en ervaring van diverse cao’s, zorgen we ervoor dat een werknemer op een correcte manier beloond wordt. We zijn hiervoor zelfs NEN-gecertificeerd. Want een tevreden werknemer is een betrokken werknemer. Pluk hier als ondernemer de vruchten van!

Salarispoint Payroll zorgt voor:

  • De volledige uitbesteding (formeel) werkgeverschap en salarisverwerking
  • De AFAS Pocket-app
  • Opstellen arbeidsovereenkomst
  • Ziek- en herstelmeldingen
  • Aangiften loonheffingen
  • Aangiften pensioenfonds ASR
  • Verwerking van diverse formulieren


Dus ben je opzoek naar een betrokken payroll-partner? Eentje die meedenkt en maatwerk levert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Wij helpen, adviseren en ontzorgen ondernemers. Naast Payroll helpen wij ook met salarisadministratie en HR-advies. Ook zijn we partner voor accountants en administratiekantoren. Ook geen punt.