Meer halen uit je HR administratie Meer halen uit je HR administratie

Geplaatst op: 30-11-2023

Meer halen uit je HR administratie

Het gebruik van de verlofmodule

Binnen Nmbrs is er de mogelijkheid om het verlof van je medewerkers bij te houden middels de verlofmodule. Er kunnen 4 verschillende verlofgroepen ingericht worden, denk aan bijvoorbeeld Verlof, Tijd-voor-tijd, Ouderschapsverlof of Bijzonder verlof. De werknemer kan vervolgens verlof aanvragen via het digitaal portaal of de Nmbrs app. De aanvraag wordt vervolgens goedgekeurd door de verantwoordelijke binnen het bedrijf. Na het goedkeuren van het verlof wordt dit direct bijgewerkt in het saldo. Het gebruik van de module scheelt je als bedrijf een hoop papierwerk. Er kan dus gekozen worden om een van de verlofgroepen te gebruiken als ouderschapsverlof. Het is op die manier heel handig te checken wat het openstaande saldo van een medewerker is die hier gebruik van wil maken.
Declaraties indienen

Buiten de verlofmodule kan er gekozen worden om declaraties te laten lopen via Nmbrs. De werkwijze hiervan is erg gebruiksvriendelijk. Een medewerker kan bijvoorbeeld via de app een declaratie indienen en direct een bijlage meesturen. Deze declaratie aanvraag wordt dan weer goedgekeurd door de verantwoordelijke binnen het bedrijf en wordt dan direct meegenomen in de aankomende verloning. De bijlage is op te roepen via de digitale loonstrook. Ook dit scheelt uiteraard weer een hoop papierwerk en is erg transparant.Digitale ondertekening middels de HR Workflow

Als je nu nog een papieren dossier bijhoudt per medewerker is het gebruiken maken van de HR Workflow mogelijkheden binnen Nmbrs absoluut een optie. Je hebt dan de mogelijkheid om o.a. documenten digitaal te ondertekenen en on-boarding van nieuwe medewerkers. De documenten worden vervolgens direct opgeslagen in het digitale dossier van de medewerker binnen Nmbrs en is altijd op te roepen. Elk getekend document bevat altijd een zogenoemde 'Audit File' waarin vastgelegd wordt wie op welk moment getekend heeft met hieraan een unieke code gekoppeld. Ook kan er een sjabloon in Nmbrs gezet worden die vervolgens op medewerker niveau heel handig weer ge-upload kan worden.

Dit zijn een aantal mogelijkheden uitgelicht, maar er is meer… Wil je meer weten over de verdere mogelijkheden binnen Nmbrs, neem dan snel contact op met je contactpersoon binnen Salarispoint. Wij staan voor je klaar. Geen punt!

Heeft u een vraag aan ons?
Hoe goed heb jij je HR zaken geregeld? Check het snel én vrijblijvend.
Naar de scan